Aasia haldjas-sinilind

See haldjas-sinilind paljuneb kogu troopilises Lõuna-Aasias Himaalaja säärest, Indiast ja Sri Lankalt idas Indoneesiasse. Seda liiki leidub niiskes künkalises metsas. Kaks või kolm muna munevad puusse väikesesse topsipesa. Seda kirjeldas Briti ornitoloog John Latham aastal 1790. Perekonna ainus teine ​​liige on Filipiinide haldjas-sinilind I. cyanogastra.

mini inglise buldog täiskasvanud
Aasia haldja-sinilinnu pilt on saanud loa Creative Commonsilt Omistamine .
Algallikas : postitati algselt Flickrisse vormiriietuse inspektorina
Autor : Bob OwenPermission (selle faili taaskasutamine) See pilt, mis algselt postitati Flickr.com-i, laadis Snowmanradio (arutelu) üles Flickri üleslaadimisbotiga, kasutades Flickri üleslaadimisbotti, Commonssi. Sel päeval litsentsiti see alloleva litsentsi alusel. See fail on litsentseeritud Creative Commons Attribution 2.0 üldise litsentsi alusel. Teil on vabadus: jagada - töö kopeerimiseks, levitamiseks ja edastamiseks



Aasia haldjas-sinilind on liigitatud kõige vähem murettekitavaks. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

Foto: Aasia haldja-sinilinnu Irena puella kaks ülemist kaadrit pildistas Ron Saldino Mt. Harriet, Lõuna-Andamani saar, India, 9. märtsil 2001; nemad on Veel



Aasia haldjas-sinilind Irena puella on keskmise suurusega arboreaalne paseriinlind. See haldjas-sinilind paljuneb kogu troopilises Lõuna-Aasias Himaalaja säärest, Indiast ja Sri Lankalt idas Indoneesiasse. Seda liiki leidub niiskes künkalises metsas. Kaks või kolm muna munevad puusse väikesesse topsipesa. Seda kirjeldas Briti ornitoloog John Latham aastal 1790. Perekonna ainus teine ​​liige on Filipiinide haldjas-sinilind I. cyanogastra. Veel



Aasia haldja-sinilinnu üleskutse on vedel kahe noodiga Glue-It. Nagu nimed vihjavad, esineb Aasia haldjas-sinilind kogu Lõuna-Aasias ja Filipiinide haldjas-sinilind selles saarestikus. Veel

Aasia haldjas-sinilind on sulestikus seksuaalselt dimorfne, isane on emasest palju heledam, kuid Filipiinide haldjas-sinilind näitab palju vähem erinevusi ja emane on peaaegu sama särav kui isane. Sügava värvi pakuvad spetsiaalsed paljaste sulgedega otsasangid. Kuigi haldjas-sinilinnud on päikesevalguses hästi nähtavad, on nad metsa varjus palju vähem nähtavad. Veel

Aasia haldjas-sinilind (Irena puella) on laialt levinud elanik Himaalaja jalamil ja Kirde-Indias. Suurus: 25 cm Identifitseerimine: Perekond Irenidae koosneb kolmest värvilisi metsa armastavate lindude rühmast. Need on lehelinnud, Ioras ja Fairy sinilinnud. Aasia haldjas sinilind on värvikaim ja suurim liik. Selle liigi isasel on võra, tagumine kael, seljaosa, seljaosa ja ülemine sabakate värvitud hiilgava türkiisiga, ülejäänud sulestik on koobaltsinine või must. Veel