Must Currawong

Musta Currawongi kirjeldas esmakordselt ornitoloog John Gould 1837. aastal.

Pilt mustast Currawongist on saanud loa Creative Commonsi litsentsiga Omistamine-jagamine sarnaselt .
Algallikas : Oma töö
Autor : Nuudlite suupisted (http://www.noodlesnacks.com/) Kaamera asukoht



Must Currawong on liigitatud kõige vähem murettekitavaks. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

Musta Currawongi hinnatakse IUCNi ohustatud liikide punases nimekirjas kõige vähem murettekitavana. Üks selle alamliikidest, Kingsaare Strepera fuliginosa colei, on väljasuremisohus. Veel



Must Currawong on Tasmaaniale endeemiline ja elab paljudes elupaikades. Nad võivad olla lärmakad, eriti kui ühes piirkonnas on palju. Neil on iseloomulik kõne. See Currawong istus püsti ja poseeris mulle, kui ma võtet tegin, olen kindel, et ta pidi olema oma foto varem teinud. Veel

Müüa punase soobli saksa lambakoera kutsikad



Must Currawong on piiratud ja endeemiline Tasmaania parasvöötme metsadel ja kahel Bassi väinas asuval saarel. See võib muutuda väga taltsaks, umbes nagu tema lähedane sugulane Pied Currawong Austraalia mandriosas. Mustal Currawongil on kolm alamliiki: * nomineeritud vorm Tasmaania Strepera fuliginosa fuliginosa, * Flindersi saare Strepera fuliginosa parvior ja Kuninga saare * Strepera fuliginosa colei. Veel

Must Currawong on kõrgemal asuv „rändaja”, kes elab soojematel kuudel mägismaal ja talvel madalamal. Vahel moodustavad nad umbes saja karja. Sarnast, halli või kõlkuvat Currawongi, nähakse selle liigi puhul harva, eelistades kuivemaid alasid. Alumisel pildil on noorem lind, pruunikama välimusega ja kollase haigutusega. Sel nädalavahetusel osalen Illinoisi ornitoloogiaühingu korraldatud kullide ID-teemalisel seminaril. Veel

Musta Currawongi söödi Tasmaania Euroopa asustamise algusaegadel laialdaselt ja see oli üsna maitsev. Faktid ja arvandmed Uurimisliigid: Ei Minimaalne suurus: 47 cm Maksimaalne suurus: 49 cm Keskmine suurus: 48 cm Keskmine kaal: 374 g Pesitsusaeg: augustist detsembrini Siduri suurus: kaks kuni neli. Veel

mis on frenchton



26 Tasmaanias on must currawong sarnane, kuid selle arve ja kõne on pordiga sarnased ning tal puudub valge rump. Veel

Endeemiline must currawong on suur lind, kuni 490 mm, üleni must, välja arvatud valgetipulised sabasuled ja tiivas väike laik valge. Silm on erekollane. Elupaik Üldine Tasmaania mägismaal subalpiinses metsas ja metsamaal, liikudes talvel sageli madalamale, kui see võib moodustada kuni 50 isendiga karju. Veel

Must Currawong on Austraalias Tasmaania endeemiline lind, kes sööb peaaegu kõike. Alloleval fotol naudib see lörtsi. Varestega suguluses on nad tuntud oma intelligentsuse ja õppimisvõimete poolest. Tasmaania külastavaid turiste hoiatatakse, et need linnud võivad teie käest toitu varastada ja isegi teie seljakotti (lahti pakkides) sisse murda ning aidata neil kõigel, mis teil seal on. Veel

saksa lambakoer hõbedane ja must



Must Currawong piirdub Tasmaania ja seda ümbritsevate saartega. Elupaik Must Currawong esineb Tasmaania mitmetes elupaikades, sealhulgas mägi- ja madalametsad, ranniku nõmme, karjamaad ja äärelinna piirkonnad. Käitumine ja kohandused Hooajalisus Must Currawong liigub talviti mägipiirkondadelt kergemale madalikule. Veel

Must Currawong lumes Joe Shemesh7 kuud tagasi 38. Tasmaania kurat Joe Shemesh7 kuud tagasi 37. Päikesekiired ja mets Joe Shemesh poolt 7 kuud tagasi 36. Black Currawong autor Joe Shemesh7 kuud tagasi 35. Cradle Mt Snow Time-lapse autor Joe Shemesh7 kuud tagasi 34. Cradle Mt Time-lapse 5 autor Joe Shemesh 7 kuud tagasi 33. Cradle Mt Aerial 3 autor Joe Shemesh 7 kuud tagasi 32. Cradle Mt Aerial 2 autor Joe Shemesh7 kuud tagasi 31. Veel

Must currawong - Tasmaania endeemiline ja tavaline külaline Collinsvales. * Metsa-, metsa-, metsa- ja maapiirkondades helmutk Pied Currawongi hariliku nomaadi „AERIAL AKROBATICS”. / Pildistamisteave, / Nikon D700 / Nikon 70mm - 200mm @ 105 mm / Iso 3200 / AP f4 / Säritus 1 / 4000sek. Veel

* Must Currawong (Stepera fuliginosa) on piiratud Tasmaaniaga ja on kõik must, välja arvatud väike valge laik tiivas ja valge otsaga saba. Nagu kõik currawongid, ehitab see pulkadest suure tassipesa, mis on vooderdatud pehmema materjaliga ja asetatud kõrge puu sisse. Veel

Must currawong on jõuline lind, kelle lennusulgedel ja sabaotstel on valge varjund. See on tähelepanelik ja mürarikas ning seda võib leida kogu Tasmaaniast. Bushwalkerid võivad anda tunnistust linnu leidlikkusest. Paljud on jätnud seljakotid põhirajale, samal ajal kui nad uurivad kõrvalkäiku, et leida oma seljakott avatuna ja lõunakast naastes reidida. Lind sööb marju ja muid köögivilju. Veel

liiki, must-currawongi, leidub ainult Tasmaanias. Nad on varesetaolised, kuid veidi klanitud ja üsna nutikad linnud. See on suurem tükk kui palju mu teisi teoseid, see on (pildi suurus) 25,5 cm x 33 cm (9 tolli x 13 tolli) ja on üks väljaandes 12. See trükitakse kõrgekvaliteedilise charbonneli trükivärviga kaunile soojale valgele hahnemuhle 100% kaltsupaber. See söövitus on suhkrutõstmine. Veel

chihuahua jack russell terjerite segu

Endeemiline must currawong (Strepera fuliginosa) on levinud kogu Tasmaania mägismaal subalpiinses metsas ja metsas, liikudes talvel sageli madalamatele kõrgustele. See on üleni must, välja arvatud valge otsaga sabasulged ja väike valge laik tiivas. Must currawong on oportunistlik söötja, kuhu võetakse laias valikus toiduaineid, sealhulgas sisalikke, hiiri, selgrootuid ja puuvilju. Veel

Puujuurel must Currawong. Veel