Mustpeaga ööahvide pildid ja faktid

Pildil on Creative Commonsi litsents Omistamine ShareAlike litsents
Algallikas : Baaskaart tuletatud failist: BlankMap-World.png. Levitamisandmed IUCNi punasest nimekirjast
Autor : Chermundy

Mustpäine ööahv

Tellimus: primaadid
Perekond: Cebidae
Alamperekond: Aotinae
Liigid: Aotus nigriceps

Märksõnad: must

chihuahua segakoeratõud



Musta peaga ahv, Peruu ööahv on loetletud vähimana. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad IUCNi ohustatud liikide punasesse nimekirja kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid

Mustpeade ööahvi nimetused
Mustpeade ööahvi noorukit / last kutsutakse imikuks. Mustpeade ööahvide rühma nimetatakse „väeosaks, tünniks, hõimuks või kärutäiteks“.
Riigid
Boliivia , Brasiilia ja Peruu
Musta peaga ahvide elupaigad
Mets ja Subtroopiline / troopiline niiske madalik

Faktid mustapäisest ööahvist

Fakte ei leitud




Rohkem loomi, mis algavad tähega B