Mustpäine puuviljatuvi

Must-naped puu-tuvi levib Indoneesias, Malaisias ja Filipiinidel. Indoneesias on seda Jaavas, Väike-Sunda saartel ja Sulawesis, kus ta elab madal- ja mägimetsades. Dieet koosneb peamiselt erinevatest puuviljadest, viigimarjadest ja marjadest. Emaslind muneb tavaliselt ühe valge muna.



Must-naped puuviljatuvid on liigitatud kõige vähem murettekitavaks. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

musta saksa lambakoera bordercollie segu

Must-ubaka tuvi elupaik asub troopilises või parasvöötmes ning hõlmab metsi, metsaservi ja võsastikke (Sibley ja Monroe, 1990; Schleucher, 2002). Isendeid leidub sageli põllumajanduspiirkondades või üksikutel viljapuudel (del Hoyo et al., 1997; Schleucher, 2002). On täheldatud, et must kuklal asuv tuvi migreerub kohapeal kõrge toidurikkusega piirkondadesse. Musta ubaga tuvi elab puuviljadel ja marjadel, eriti viigimarjadel. Veel



Veel mustade napidega puuviljatuvide pilte, mustade napidega puuviljatuvide pilte Lisa anonüümne kommentaar! Peida kommentaarid! Veel

chiwawa ja terjeri segu