Must-valge kaskiga Hornbill

Must-valge kaskiga sarvesilm levib igihaljaste metsade ja savannide vahel kogu Ekvatoriaal-Aafrikas, Kesk- ja Lääne-Aafrikas. Monogaamne liik, paarid pesitsevad sobivates puuõõnsustes. Emaslind muneb tavaliselt kuni kaks muna. Dieet koosneb peamiselt viigimarjadest, puuviljadest, putukatest ja puudest leitud väikestest loomadest.

Must-valge kaskiga Hornbilli pilt on litsentseeritud a GFDL
Algallikas : Oma töö
Autor : Kasutaja: Dante Alighieri
Luba : GNU tasuta dokumentatsiooni litsents



Must-valge kaskiga Hornbill on liigitatud kõige vähem murettekitavaks. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

Must-valge kaskiga sarvesilm levib igihaljaste metsade ja savannide vahel kogu Ekvatoriaal-Aafrikas, Kesk- ja Lääne-Aafrikas. Monogaamne liik, paarid pesitsevad sobivates puuõõnsustes. Emaslind muneb tavaliselt kuni kaks muna. Dieet koosneb peamiselt viigimarjadest, puuviljadest, putukatest ja puudest leitud väikestest loomadest. Laialt levinud ja endiselt levinud kogu oma suure elupaikade vahemikus hinnatakse must-valgetõkkelist sarvesilli IUCNi ohustatud liikide punasesse nimekirja kui vähimat muret. Veel



bordercollie black lab mix kutsikas