Pruun madu kotkas

Pilt pruunist madu kotkast on saanud loa Creative Commonsi litsentsiga Omistamine-jagamine sarnaselt .
Algallikas : Oma töö
Autor : Aviceda

Pruun madu kotkas on klassifitseeritud kui vähim mure. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.



Põõsas ja metsamaal üsna tavaline on pruuni madu kotkas peaga vaadates peaaegu öökullitaoline. See ja kollased silmad võimaldavad teistest Keenias leiduvatest pruunidest kotkastest üsna lihtsalt eristada. Peamiselt küttib ta puudelt, nii et seda pole sageli lennu ajal näha. Veel

Seda lindu tuntakse Roberts 6. väljaandes pruuni madu kotkana. Roberts 6. ja Roberts 7. väljaande vahel pole pruuni mao-kotka ladinakeelses nimes muudatusi tehtud. Pruun madu-kotkas on afrikaani keeles tuntud kui Bruinslangarend. Pruuni madu-kotka kõrgus on 76 cm ja kaal umbes 2000 g. Pea on pruun, arve aga must. Circaetus cinereusel on valge kurk, kollased jalad ja pruun värv. Veel



Pruun madu kotkas puhkamas päikese käes Francois Savigny / naturepl.com Pruun ussikotkas puhkab puul Francois Savigny / naturepl.com Puus istuv pruun ussikotkas GW Willis / Loomad Loomad Pruun madu kotkas puhkamas Francois Savigny / naturepl.com Pruun madu madu püüdev kotkas Jeff Vanuga / naturepl.com Pruuni madu kotkas koos saagiga Ian Tait / naturalvisions.co. Veel



Teavet pruuni madu kotka kohta uuritakse ja kirjutatakse praegu ning see ilmub peagi siia. Autentimine - see teave ootab liigieksperdi poolt autentimist ja seda värskendatakse nii kiiresti kui võimalik. Kui saate aidata, võtke ühendust aadressil: arkive@wildscreen.org.uk Viited - 1. IUCNi punane nimekiri (august 2009) http://www.iucnredlist.org/ 2. Veel

Pruun madu kotkas on saanud nime sulestiku ja toitumise järgi ning seda on nähtud peaaegu kõikides Aafrika kesk- ja lõunaosas, sealhulgas Sambias. Ta toitub peamiselt madudest, kuid lind toidab ka teisi väikeseid imetajaid ning teda vihatakse külades, kus ta armastab oma tibusid nügida. Munda Wangas söödetakse isaslindu iga päev kaks kuni kolm ühepäevast tibu. Korpuses on ka natuke vett, et seda juua. Veel