Kaktusepulgad

Erinevalt väiksematest wrensidest on Cactus Wren kergesti nähtav. Sellel on wrensile omane vali hääl. Cactus Wren on palju vähem häbelik kui enamik perekonnast. Selle tähistatud valge silmatriip, pruun pea, trellitatud tiivad ja saba ning laigulised sabasuled teevad selle tuvastamise lihtsaks. Nagu enamikul oma perekonna lindudest, on sellel ka veidi kumer arve. Seksuaalset dimorfismi on vähe. Cactus Wren sööb peamiselt putukaid, sealhulgas sipelgaid, mardikaid, rohutirtse ja herilasi. Vahel kulub selleks seemneid ja puuvilju. Toidu otsimine algab hilja hommikul ja on mitmekülgne; kaktusevormid otsivad lehtede ja maapinna all ning kukutavad esemeid putukate otsimisel ning toituvad suurema taimestiku lehestikus ja okstes. Temperatuuri tõus põhjustab söödakäitumise muutumist varjuliste ja jahedamate mikrokliimatega ning kuumal pärastlõunatemperatuuril aeglustub aktiivsus. Peaaegu kogu vesi saadakse toidust ning eraldiseisvat vett kasutatakse harva isegi siis, kui seda leitakse.

Cactus wreni pilt on saanud loa Creative Commonsi litsentsiga Omistamine .
Algallikas : Oma töö
Autor : Mark WagnerPermission (selle faili taaskasutamine) Creative Commons Attribution



Cactus wren on klassifitseeritud kui vähim mure. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

brindle pitbull siniste silmadega

Tere tulemast CACTUS WREN KOOLITUSPROGRAMMI! Meie missiooniks on koolitada mehi ja naisi teadmisteks hoolduse valdkonnas. See programm õpetab potentsiaalset hooldajat või juhti oskusi, mis on vajalikud töö õigeks tegemiseks - kõik selle programmi õpetused on kooskõlas AZDHSi (Arizona tervishoiuteenuste osakonna) reeglitega. Veel

Cactus Wren Joshua Tree rahvuspargis Cactus Wren (Campylorhynchus brunneicapillus) on Põhja-Ameerika suurim rõngas ja selle pikkus on 18–23 cm (7–9 tolli). Erinevalt väiksematest wrensidest on Cactus Wren kergesti nähtav. Sellel on wrensile omane vali hääl. Cactus Wren on palju vähem häbelik kui enamik perekonnast. Selle tähistatud valge silmatriip, pruun pea, trellitatud tiivad ja saba ning laigulised sabasuled teevad selle tuvastamise lihtsaks. Veel



Cactus Wreni emakeel on Mehhiko ja Ameerika Ühendriigid. Kaktuse rõngaste leviala ulatub 2 miljoni ruutkilomeetrini. Arvatakse, et selle linnuliigi kogu populatsioon on peaaegu 9 miljonit üksikut lindu. Praegu ei ole otsest muret võimalike ohtude pärast, mis võivad vähendada Cactus Wreni populatsiooni või leviala. Praegu hinnatakse seda kui vähimat muret, mida on alandatud varasema madalama riski reitingule. Veel

Kaktus Wren Saguaros Veel

Arizona osariigi lind Cactus Wren on seitse kuni kaheksa tolli pikk ja talle meeldib ehitada pesasid okkaliste kõrbetaimede kaitseks nagu hiiglasliku saguaro kaktuse käsivarred. See ehitab palju pesasid, kuid elab ainult ühes. Ülejäänud on peibutised. Arizona võttis kaktusevormid oma riigilinnuks 1973. aastal. - Ameerika linnud - John R. Audubon, F. R. SS. L. & E. Veel



Cactus Wren Range MapView dünaamiline kaart eBirdi vaatlustest Field MarksHelp - * Adult affinis groupPopOutZoom In Adult affinis group * Tumedal seljal puuduvad kohmakad toonid ja tugevad triibulised jooned * 2004. aasta Cornelli laboratoorium Ornitoloogias, Catavina lähedal, Mehhiko Baja Californias, september 2005. Sarnased liigid - Veel

Cactus Wren on pärit USA edelaosast lõunas kuni Mehhiko keskosani. See on kuivade piirkondade lind ja teda leidub sageli yucca, mesquite või saguaro ümbruses; ta pesitseb kaktusetaimedes, mõnikord saguaro augus, mõnikord seal, kus tema pesa kaitsevad cholla torkivad kaktusenokid või yucca lehed. Ta sööb peamiselt putukaid, kuigi aeg-ajalt võtab see seemneid või puuvilju. Veel

Cactus Wren elab Ameerika Ühendriikide edelaosa kuivades ja poolkuivades kõrbetes ning Lõuna-California ja Mehhiko põhjaosas. Cactus Wren asub tavaliselt alla 4000 jala. California kapralis on soojad ja kuivad suved ning niisked ja külmad talved. Tavaliselt sajab aastas umbes 6 tolli vihma. Cactus Wren on pikkusega 7–9 tolli (18–22 cm) Ameerika Ühendriikide suurim vits. Mõlemad sugud näevad välja sarnased. Veel



Cactus Wreni galerii toob teile põneva Ameerika kunsti kogumise kogemuse. Ameerika põliselanike käsitööliste kunsti kogumine on väga isikupärane ja põnev - sajanditega mõõdetava minevikuga jõuab selle sisemine vaim ajatu köitvusega. Ükskõik, kas alustate esmakordset ostmist või olete juba mitu aastat kogunud, on meil au esitleda India ehete ja kunsti armu ja ilu enam kui 100 põlise Ameerika kunstniku käest. Veel

Cactus Wren Cooperative Preschool loodi 1979. aastal ja on Sierra Vista üks vanimaid koolieelikuid. Mittetulundusühinguna täidab see kogukonna vajadusi, pakkudes eelkooliealistele lastele ja nende peredele taskukohast positiivset sotsiaalset kogemust. Cactus Wren on konfessionaalne eelkool. Kooli juhivad vabatahtlikud vanemad, kes tegutsevad juhatuse liikmete, klassiruumi vabatahtlike ja mitmesugustes muudes rollides. Meie professionaalne personal on paljude aastate kogemustega põhikooli atesteeritud õpetajad. Veel

Cactus Wreni võib leida Texase eri osadest, New Mexico, Arizona, Nevada lõunaosa, Lõuna-California, Lõuna-Utah ja Mehhiko keskosa. Dieet Cactus Wrens toidab sipelgaid, mardikaid, herilasi ja muid putukaid. Samuti söövad nad mõnikord puuvilju ja seemneid. Cactus Wren pöörab lehed ja muud maas olevad esemed toidu saamiseks toiduks. Veel

Cactus wrenil (Campylorhynchus brunneicapillus) on iga silma taga valge silmariba, mis ulatub vahetult enne selja ülaosa. Selle kurk ja rinnaosa on tumepruunid ja mustad ning selle tiivad ja saba on mustade, valgete ja pruunide sulgedega. Tema üldilme on kreemjas värviline pruun lind, kelle keha katavad mitmekesised mustvalged mustrid. See nokk on kergelt kumer. Veel

Cactus Wrens on Ameerika Ühendriikide edelaosa kõrbetes, alates Lõuna-Californiast, Nevadast ja Utahist ning New Mexico ja Texase keskosast lõunas kuni Mehhiko keskosani. Aastaringne elanik Arizona lõuna-, lääne- ja keskosas okkalise taimestikuga kõrbetes. Aretus: Emane valib pesakoha, mis asetatakse sageli kollasse. Nad võivad pesitseda ka teist tüüpi kaktustes ning okkalistes puudes ja põõsastes, nagu meskiit, raudpuu, paloverde ja kassirohu akaatsia. Veel

Kaktusevorm on umbes 21 cm pikkune. Sellel on valge pruunide laikudega kõht, seljal, tiibadel ja peas täpilised pruunid, mustad ja valged suled. Selle kurgus on mustad suled ja pikk valgete sulgede riba, mis näeb välja nagu kulm. Sellel on pikad jalad ja pikk terav arve. Leviala Kaktusevähk on leitud Lõuna-Californias, Nevada lõunaosas, Arizonas, Uus-Mehhikos, Utahis, Texase lääneosas ja Põhja-Mehhikos. Veel

teetassi puudel koer

Cactus Wreni alamliik USA edelaosas ja Mehhiko põhjaosas. JUHTIMISSTAATUS: Rannakaktus on praegu kantud California osariigi erilise murega ja Clevelandi riikliku metsa föderaalse tundlikkusega liiki (Dudek ja Assoc. 2000). 1993. aastal valiti see Californias kolme sihtliigi hulka Veel

Cactus Wreni tõuaretus ja suhteline arvukus Põhja-Ameerika 1982–1996 (Sauer jt 1997) (kaardil klõpsake siin) , O (oranž), LA (Los Angeles), SB (San Bernardino), K (Kern), V (Ventura) * Märkusjaotus ranniku- ja sisepopulatsioonide vahel (Garret ja Dunn 1981) (kaardil klõpsake siin) I. Ajalooline Viited: Bancroft, G. 1923. Veel

Cactus Wren, USA suurim rõngas, on 7–9 tolli pikk. Sugupooled on sarnased, mida iseloomustab pikk, veidi kõverdatud arve, tumedakroon, millel on silmale eristav valge triip, valge kurk, hallikaspruun selg ja mustad triibud ning valged kuni kõht ja küljed, tihedalt rinnas . Tiivad ja sabasuled on enamasti mustad, valgete piirdega ja jalad tumedad. Alaealised sarnanevad täiskasvanutega, kuid neil on vähem, heledamaid rindkere kohti ja lühem saba. Veel