Harjas Argus

Selle liigi kohta looduses on vähe teada. Häbelik ja raskesti tabatav harilik argus on Kagu-Aasia Vietnami, Laose ja Malaisia ​​metsades. Toitumine koosneb peamiselt lehtedest, puuviljadest, putukatest, rähnidest ja väikestest loomadest.

Hariliku Arguse pilt on saanud litsentsi a GFDL
Algallikas : Nguyen Thanh Quang
Autor : Nguyen Thanh Quang
Luba : GNU tasuta dokumentatsiooni litsents



Harjasargus on klassifitseeritud lähedal ähvardatud kategooriasse (NT), see on lähedal kvalifitseerumisele või kvalifitseerub lähitulevikus tõenäoliselt ohustatud kategooriasse.

Harjas-argus, Rheinardia ocellata, on suur (kuni 235 cm pikkune) ja tähelepanuväärne faasan, millel on tumepruunid laigulised mustad ja puhas sulestik, roosa arve, pruunid iirised ja sinine nahk silmade ümber. Pea on väike, tagakroonil kaunistatud valgete püstiste harjasulgedega. Isasel on lai ja väga piklik kaheteistkümnest sulest koosnev saba, mille pikkus on kuni ligi kaks meetrit (pikka aega peetakse metslinnuliigi kõige pikemateks sulgedeks). Veel



Harilik argus, Rheinardia ocellata, on häbelik ja raskesti tabatav lind, mis on Vietnami, Laose PDR-i endeemiline ja Kagu-Aasias Malaisias on väike populatsioon. See elab troopilistes metsades. See faasan kvalifitseerub haavatavaks, kuna piirkondliku küttimise ning igihalja metsaelupaiga ulatuse ja kvaliteedi vähenemise tagajärjel väheneb populatsioon jätkuvalt kiiresti. Veel



Vaatamata suurusele ei ole häbelikku harjatud argust kerge jälgida ja selle bioloogia kohta on vähe dokumenteeritud. Tema iseloomulikud valjuhäälsed kõned näitavad, et lind on tavaliselt üksik ja territoriaalne ning tuleb kokku ainult paljunemiseks (2). See liik on looduses polügaamne (8) (9), kusjuures isased teevad paaritusperioodil keerukaid kurameerimisrituaale, kõnesid ja tantse kaaslaste ligimeelitamiseks. Veel

king charles cavalier spanieli puudli segu

Staatus looduses: harjasargus on paljudes rahvusvahelistes nimekirjades loetletud ohustatuna. Usutakse, et ocellata on endiselt kohapeal levinud, kuid nigrescens on piiratud levila ja mõlemat ohustab elupaikade hävitamine ja jahipidamine. Taksonoomia Märkused: Perekonnanime kirjutatakse mõnikord Rheinardia; on tuntud ka kui Argus ocellatus, Rheinhardtius ocellata ja Rheinhardius ocellata. Veel

Malaisia ​​metsa haruldane lind Crested Argus on sulgede eest hinnatud. Cliquez pour voir 'harilik argus' resultaat 12 128 x 55 14 kb hariliku arguse faasan - üksi. Veel



Häbelik ja raskesti tabatav harilik argus on Kagu-Aasia Vietnami, Laose ja Malaisia ​​metsades. Toitumine koosneb peamiselt lehtedest, puuviljadest, putukatest, rähnidest ja väikestest loomadest. Hariliku elupaikade kadumise ja mõnes piirkonnas ületamise tõttu hinnatakse haruldast argust IUCNi punases nimekirjas peaaegu ohustatuna. See on loetletud CITESi I lisas. Veel

Oma hämmastava sulestikuga on harjasargus eksimatu. Vietnami, Laose PDR-i ja väikese Malaisia ​​elanike seas endeemiline see suur faasan erineb tohutute sabasulgede poolest, mis on täiskasvanud meestel kuni viis tolli laiad ja ligi kuus jalga pikad. Levitatuna kuvavad sabasuled hallil taustal kaunist ja keerukat kastanimustrit ning peaaegu valgeid silmakujulisi laike. Emane on palju väiksem, lühema sabaga. Veel

Vaadake kõiki harjatud arguse veebitulemusi »« Kongo rahva lindude pildid Eksootiliste lindude pildid kroonitud tuvi pildid »harjas arguse pildid = Kuvatakse 1 - 20 228 tulemusest. Otsingu 'Crested Argus' jaoks kulus 0,09 sekundit. Lisateabe saamiseks klõpsake pilti. Otsingu 'Crested Argus' saamiseks klõpsake siin. 1 128 x 124 36 kb Rheinard's Crested Argus Rheinartia ocellata ocellata Foto autor Phan Viet Lam Maailma P ... Veel