Püstise harjaga pingviin

REKLAAM Pildi allikas

The Püstise harjaga pingviin on Uus-Meremaalt pärit pingviin.

Püstiharjad pingviinid paljunevad Bounty ja Antipodes saartel. Kogu populatsioon on umbes 200 000 pesitsevat paari.

See on keskmise suurusega kollase harjaga mustvalge pingviin, mis kasvab umbes 60 sentimeetri kõrguseks.



mini huskys täis kasvanud

Püstise harjaga pingviinidel on sinakasmustast kuni jetmustani ülemised osad ja osade all valged ning lai, erekollane kulmuriba, mis ulatub üle silma, moodustades lühikese püstise harja.



lambakoer ja kolli segavad koeri

Püstise harjaga pingviini iseloomulikud tunnused on pikkade harjasarnaste sulgede eristuvad ülespoole pühkivad harjad, mis ulatuvad arve alusest pealaeni. Püstise harjaga pingviinid on võimelised tõstma ja laskma oma jäikaid harjasulgi, mida ükski teine ​​harjasest pingviinist ei suuda.

Püstise harjaga pingviinidel on šokolaadipruunid silmad ja paralleelsed küljed arve ülemisel sarvelisel harjal. Püstise harjaga pingviine nimetatakse mõnikord Sclateri pingviinid “.

Püstise harjaga pingviinidieet

Püstharjad pingviinid einestavad merepinna lähedal kaladel ja krillidel ning võivad toidu otsimisel läbida suuri vahemaid.

Püstise harjaga pingviini käitumine

Püstise harjaga pingviinid on väga seltsivad ja pesitsevad suurtes kolooniates, mis asuvad Rockhopperi pingviinide kolooniate lähedal. Nad pesitsevad suurtes rämedates kolooniates, mis asuvad Rockhoppersite kolooniate lähedal ja nendega koos. Pesade vastu võitlemine on nendes kolooniates sagedane nähtus, kuna peamisi pesitsuskohti on sageli raske leida ja konkurents võib olla tihe.

Püstise harjaga pingviini paljundamine

Püstise harjaga pingviinipesad on lihtsad asjad, mis koosnevad vaid mõnest kivist ja vähesest mudast ning on mõnikord rohuga kaetud. Munetakse kaks muna, millest esimene kaob tavaliselt tähelepanuta jätmise, viljastamata jätmise või hormonaalse signaali vale suunamise tõttu. Teine muna on kuni kaks korda suurem kui esimene ja seda ainukest tõsiselt inkubeeritakse. Tibud põgenesid veebruaris ja täiskasvanud naasevad pärast märtsis sulatamist talveks merele.

Püstise harjaga pingviinikiskjad

Püstise harjaga pingviinid on saagiks skuude ja karusnahkade poolt.

brindle boxer pitbull mix

Püstise harjaga pingviinide kaitse

Püstise harjaga pingviinide praegune staatus on ohustatud populatsiooni vähenemise ja väikese kasvupiirkonna tõttu, mis on piiratud kahte asukohta.