Haavatud rinnaga Bowerbird

Fawn-rinnaga Bowerbird on levinud Uus-Guineas ja Põhja-Austraalias, kus ta elab troopilistes metsades, mangroovides, savanni metsades ja metsaservades. Selle dieet koosneb peamiselt viigimarjadest, puuviljadest ja putukatest. Pesa on puust üles pandud väikestest pulkadest lahtine tass. Bower ise on avenue tüüpi, millel on pulgaseina kaks külge ja mis on tavaliselt kaunistatud roheliste marjadega.

Pilt Fawn-rinnaga Bowerbirdist on saanud loa Creative Commonsilt Omistamine .
Algallikas : Oma töö
Autor : Stavenn



Fawn-rinnaga Bowerbird on klassifitseeritud kui vähim mure. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

Fawn-rinnaga Bowerbird, Chlamydera cerviniventris on keskmise suurusega, kuni 32 cm pikkune, hallikaspruuni täpilise valge sulestiku, musta arve, tumepruuni iirise, kollase suu ja allpool oranži puhvriga linnulind. Mõlemad sugud on sarnased. Emane on isasest veidi väiksem. Fawn-rinnaga Bowerbird on levinud Uus-Guineas ja Põhja-Austraalias, kus ta elab troopilistes metsades, mangroovides, savanni metsades ja metsaservades. Selle dieet koosneb peamiselt viigimarjadest, puuviljadest ja putukatest. Veel

* Koorerinnaline jõelind, Chlamydera cerviniventris Pange tähele, et Ameerikast pärit hall kass (Dumetella carolinensis) ja must kass (Melanoptila glabrirostris) ning Aafrikast pärit Abessiinia kass (Parophasma galinieri) on sugulased, kes kuuluvad erinevatesse perekondadesse. Viited - 1. ^ a b Frith, Clifford B. (1991). Forshaw, Joosep. toim. Loomade entsüklopeedia: linnud. London: Merehurst Press. lk 228–331. ISBN 1-85391-186-0. Veel



Harilik rinnalind Chlamydera cerviniventris 2009 IUCNi punase nimekirja kategooria (hindas BirdLife International - ametlik IUCN-i lindude punase nimekirja amet): kõige vähem murettekitav Selgitus Selle liigi leviala on väga suur ja seetõttu ei saavuta see haavatavatele piirmääradele vahemiku suuruse kriteerium (esinemise ulatus väheneb kümne aasta või kolme põlvkonna jooksul 30%). Veel

Müüa valged huskysid

Fawn-rinnaga Bowerbird on levinud Uus-Guineas ja Põhja-Austraalias, kus ta elab troopilistes metsades, mangroovides, savanni metsades ja metsaservades. Suur-Bowerbird on tavaline ja silmatorkav Põhja-Austraalia elanik. Western Bowerbird on Bowerbird, kes on levinud kuivas Kesk-Austraalias ja Lääne-Austraalia Pilbara piirkonnas. Kirju jõelind on levinud Queenslandi sisemaal ja Uus-Lõuna-Walesis. Veel