Kategooria: Imetajad

Pygmy jõehobu pildid ja faktid

Pygmy jõehobu (Hexaprotodon liberiensis) elab Lääne-Aafrika soodes, sellest ka teaduslik nimetus liberiensis, mis tähendab 'libeeriast'. Ta kaalub umbes 180 kilogrammi ja on veekogudest vähem kui hiiglane jõehobu ja on poole kõrgem ...

Loe Edasi

Kuldrumpitud lõvi tamariini pildid ja faktid

Loe Edasi

Kuldvöötmes elevant viskas pilte ja fakte

Kuldrumpadega elevandihund (Rhynchocyon chrysopygus) on nime saanud selle ainulaadse kuldse varjundiga karusnaha juurest. Täpselt nagu tema sugulased, on ka kuldkõrvaliste elevandituttide koon paindlik ja terav. Kuldse seljakotiga elevandisaia kaaslane ...

Loe Edasi

Pika jalaga nahkhiirepildid ja faktid

Loe Edasi

Leadbeateri omased pildid ja faktid

Loe Edasi

Mehhiko pika keelega nahkhiirte pildid ja faktid

Loe Edasi

Muskusroti kängurupildid ja faktid

Musky Rat-känguru (Hypsiprymnodon moschatus) on väikseim känguru, mis on viimati liigitatud eelajalooliste rott-kängurude hulka Hypsiprymnodontidae perekonda. Mõned varasemad teadlased liigitasid selle alamkuuliks Hypsiprymnodontinae ...

Loe Edasi

Monito del monte pildid ja faktid

Monito del monte (Dromiciops gliroides), mis tähendab 'väike mägine ahv', on tuntud ka nimede 'Colocolo' või 'Chimaihuén' all. Ta elab Lõuna-Ameerikas, enamasti Tšiilis ja Argentinas. Kunagi arvatakse, et nad ...

Loe Edasi

Hiiglaslikud kuldmuttide pildid ja faktid

Loe Edasi

Lääne barbastelle pildid ja faktid

Lääne-barbastelle (Barbastella barbastellus) on ainulaadne Euroopa nahkhiir, mis on tähelepanuväärne mitte ainult laiade, ettepoole suunatud kõrvade poolest, mis on ühendatud üle otsaesise - niiöelda nahkhiiremaailma ebavõrdsus -, vaid ka oma ainsuse poolest. ...

Loe Edasi

Neevik elevant viskas pilte ja fakte

Loe Edasi

Ceram bandicoot või Ceram islandi pika ninaga bandicoot pildid ja faktid

Loe Edasi

Hõbestatud lehemahvide pildid ja faktid

Loe Edasi

Françoisi lehemahvi pildid ja faktid

Loe Edasi

Commersoni delfiinipildid ja faktid

Komersoni delfiinid (Cephalorhynchus commersonii) elavad kahes erinevas asukohas: 'Lõuna-Ameerika lõunatipus' ja 'Kergueleni saarte' ümbruses. Kergueleni saarte lähedal asuvad komissari delfiinid on veidi suuremad. Nad teavad ka b ...

Loe Edasi

Minke vaalade pildid ja faktid

Naarvalad (Balaenoptera acutorostrata) - 30% -lise tõusuga määrab Norra valitsus 2006. aasta kvoodiks kokku 1052 tapetavat minkvaala. Alates 1986. aastast on rahvusvaheline vaalapüügi keeld keelatud, kuigi Jaapani ...

Loe Edasi

Prillidega pringliga pildid ja faktid

Keha pikkus: 1,5–2,2 meetrit (4,9–7,2 jalga) Mass: 60–84 kg (130–185 naela) Silmaga pringel (Australophocaena dioptrica) on pringlite sugukonda kuuluv perekond, kelle harjumus ulatub Lõuna-Ameerika kaguosast ja lõunasse piki ...

Loe Edasi

Aye-aye pildid ja faktid

Aye aye (Daubentonia madagascariensis) on maailma suurim öine primaat. Ta elab Madagaskari idaranniku metsades, koputades puude jaoks mardikate (mardikavastsed) järele, närides seejärel auku, et oma piklik (mõnikord kolm korda üks ...

Loe Edasi

Põhjapikkade kõrvade nahkhiirte pildid ja faktid

Loe Edasi

Alleni suurte kõrvadega nahkhiirte pildid ja faktid

Loe Edasi