Mayotte Drongo

Selle looduslikud elupaigad on lähistroopilised või troopilised niisked madalametsad, lähistroopilised või troopilised mangroovimetsad, lähistroopilised või troopilised niisked põõsad ja istandikud. Seda ähvardab elupaikade kadumine.



Mayotte Drongo on liigitatud ohustatud kategooriasse (EN), mida peetakse looduses väga suure väljasuremisohuga.

Mayotte Drongo (Dicrurus waldenii) on linnuliik Dicruridae perekonnast. See on Mayotte'ile endeemiline. Selle looduslikud elupaigad on lähistroopilised või troopilised niisked madalametsad, lähistroopilised või troopilised mangroovimetsad, lähistroopilised või troopilised niisked põõsad ja istandikud. Seda ähvardab elupaikade kadumine. Viited - * BirdLife International 2004. Dicrurus waldenii. 2006 IUCNi ohustatud liikide punane nimekiri. Allalaaditud 25. juulil 2007. Veel



Mayotte Drongo Dicrurus waldenii puudub. Samuti on oluline punapea Fody Foudia eminentissima populatsioon. Lisateavet IBA-de kohta leiate BirdLife Internationalilt - vt ka viiteid. Veel



Mayotte drongo on suur must lind, sügava sinaka varjundiga. Pika kahvliga sabaotsad nihkuvad, kuid noorukitel pole see sabahark nii hästi arenenud. Noorkaladel on ka rohkem pruunikasmust sulestikku ja kahvatum alaosa. Nagu ... Veel

Mayotte drongo on suur must lind, sügava sinaka varjundiga. Pika kahvliga sabaotsad nihkuvad, kuid noorukitel pole see sabahark nii hästi arenenud. Noorkaladel on ka rohkem pruunikasmust sulestikku ja kahvatum alaosa (2). Nagu teisedki drongod, on ka nende kaalukas, must arve kaarjas ja kergelt haakuv (3). Mayotte drongo laul on piiksude ja kriuksude segadus ning putukaid taga ajades eraldub plitt plitt-heli (2). Veel