Mulgara pildid ja faktid

Mulgara

Järjekord: Dasyuromorphia
Perekond: Dasyuridae
Liik: Dasycercus cristicauda

Mulgara on IUCNi ohustatud liikide punases nimekirjas kui haavatav (VU), mida peetakse looduses suure väljasuremisohuga.

Riigid
Austraalia
Mulgara elupaigad
Rohumaa ja Subtroopiline / troopiline kuiv rohumaa
Mõned faktid
Mulgara



Täiskasvanu kaal : 0,115 kg (0,253 naela)

Maksimaalne pikaealisus : 7 aastat



Naise küpsus: 315 päeva



Mehe küpsus: 315 päeva

Tiinus: 38 päeva

sinine pitbull lab mix

Võõrutus: 121 päeva



Pesakonna suurus: 7

Pesakondade vaheaeg: 365 päeva

Kaal võõrutamisel: 0,022 kg (0,0484 naela)



Kehamass: 0,091 kg (0,200 naela)

Allikas: AnAge , litsentseeritud DC

teetass saksa lambakoer täis kasvanud

Faktid mulgara kohta

Mulgara (Dasycercus cristicauda) on NSW ohustatud liikide kaitse seaduse kavas loetletud kui EELDATAV VÄLJASTATUD.

Austraalias on üks haruldasemaid kukiloomi - Mulgara (Dasycercus cristicauda) - siin elab teadaolevalt üle 180 linnuliigi ja paljude sisalikuliikide. ( Täistekst )

Mulgara Dasycercus cristicauda on väike kohalik kiskja, kes elab Austraalia kuivades liivastes piirkondades. ( Täistekst )

Arvatakse, et mulgara populatsioon sõltub iga aastaaja kvaliteedist. ( Täistekst )

valge saksa lambakoer hunt

Mulgara on üks kõige täiuslikumalt kohandatud kõrbest.

Mulgara on Dasyuridae sugukonda kuuluv lihasööja kääbus.

Marsijalal ei ole silmi ja urgu liiva sisse, mulgara on aga teravate hammastega putukat sööv loom. ( Täistekst )

Tjakura loomastiku uuringu käigus avastati mulgara - suur kõrbe skink ( Täistekst )

Mulgara on kuivade piirkondade väike puu

Marsijalal ei ole silmi ja urgu liiva sisse, mulgara on aga teravate hammastega putukat sööv loom. ( Täistekst )

pitbull ja labradori segu

Pisike mulgara on hiire moodi marsupial, kes jahib öösel putukaid. ( Täistekst )

Mulgara on litsentseeritud SGB Austile ja teda on SA-s hinnatud väga vähe.

Eluiga / pikaealisus Mulgarad elavad looduses teadaolevalt vähemalt kuus aastat. ( Täistekst )

Mulgarad on nõrgad väikesed kõrbekiskjad, kes söövad putukaid, roomajaid ja isegi teisi imetajaid.

Veel loomi, mis algavad tähega M