Punase kaanega Robin

Punamütsikese Robini ja tema Austraalia sugulaste asukoht passeriini sugupuul on ebaselge; Petroicidae ei ole tihedalt seotud ei euroopa ega ameerika robiniga, kuid näivad olevat Passerida laululindude rühma varajased võsud. Punakübar Robin on valdavalt maas toituv lind ja tema saak koosneb putukatest ja ämblikest. Kuigi see on laialt levinud, on see oma levialas haruldane ja inimtegevusest mõnes piirkonnas taandunud.

Pilt Red-capped Robinist on saanud loa Creative Commonsi litsentsiga Omistamine-jagamine sarnaselt .
Algallikas : Aviceda
Autor : Aviceda



Punase kaanega Robin klassifitseeritakse kui vähim mure. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

ja Red-caped Robin - seda nimetatakse robiniks sageli lihtsalt, kuid ebatäpselt punarinnaks. Isaseid leegirobuneid on kerge eristada oranžikaspunase kurgu sulestiku järgi. Värvus üksi ei ole usaldusväärne juhend, kuna mõned Scarlet Robinid saavad oranži tooni, kuid kui isastel Scarlet ja Red-caped Robinidel on punased rinnad ja must kurgus, siis Flame Robini rinnasulestik ulatub kuni arve aluseni. Veel



Nii isased kui ka emased punakübarad robiinid reageerivad oma liigi laulu taasesitusele tugevalt, lennates allika juurde, lendades segamini ja vastates vahel ka oma lauluga. Faktid ja arvandmed Uurimisliigid: Ei Keskmine suurus: 12 cm Keskmine kaal: 9 g Pesitsusaeg: juuni kuni jaanuar Siduri suurus: kaks või kolm; vahel üks, harva neli. Veel

Müüa pomeranianiga segatud siberi husky



Austraalia kaart, millel on näha punase kaanega Robini levila - suurem osa Lõuna-Austraaliast, välja arvatud Tasmaania, on tähistatud punasega. Punase kaanega Robini levila Punase kaanega Robin (Petroica goodenovii) on Austraaliast pärit väike pasilind. Leidub suurema osa mandri kuivati ​​piirkondades, asustab võsa ja avatud metsamaad. Nagu paljud Petroicidae perekonna erksavärvilised robiinid, on see ka seksuaalselt dimorfne. Robin on 10,5–12,5 cm (4–5 tolli) pikk ja sellel on väike õhuke must arve ning tumepruunid silmad ja jalad. Veel

Red-capped Robin-chat = Vikipeediast, tasuta entsüklopeediast Hüppa: navigeerimisele, otsi Red-capped Robin-chat Conservation status Vähim mure (IUCN 3. Veel

lab saksa lambakoera segu kutsikas

'Punakübar Robin on Austraalia mandriosas esinevatest viiest punarinnasest robiinist kõige enam levinud. Ta eelistab kuivemaid elupaiku ja seda leidub üle Austraalia Great Dividing Range'ist läänes ja Capricornia troopikast lõunas, kuid Tasmaanias seda ei esine. Isase punane kork on nii eristav kui ka diagnostiline (esimene foto) ja isegi pruunil emasel on punakas kork (teisel fotol), mis teeb teda kergemini tuvastatavaks kui teist naissoost Robinit. Veel



Punakübar Robin (Petroica goodenovii) on punastest Robinitest kõige väiksem. Sellel on nii karmiinpunane kork kui ka karmiinpunane rind. Kohandamised - punase kaanega Robinid istuvad harva kaua paigal. Nad viskavad maapinnale, lennates üles uude vaatepunkti, et siis uuesti maapinnale pardale minna ja tagasi üles sõita. Ahvenates annavad nad sageli saba ja tiibadele kiire nipsutuse. Veel

Punakübarad robiinid on atraktiivsed väikesed linnud, kes on levinud kuivades metsamaades ning on iseloomulikult taltsad ja hõlpsasti ligipääsetavad. Nad on pidevalt liikvel ja püüavad tihti putukaid tiibal või kiirete nooltega maapinnale. Nagu enamik robineid, annavad nad isegi istudes regulaarselt tiibu ja sabasulgi. Oma erkpunase otsmiku ja rinnaga on täiskasvanud isaseid punakübaraid robiine hõlpsasti eristatav pruunidest emastest ja ebaküpsetest isastest. Veel

Red-capped robin-chat levitamine Lõuna-Aafrikas, tuginedes esimese SA Bird Atlas Projecti loomade statistilisele silumisele (Loomade demograafia üksus, Kaplinna Ülikool; siledad Birgit Erni ja Francesca Little). Värvid varieeruvad tumesinisest (kõige tavalisem) kuni kollaseni (kõige vähem levinud). SABAP2 uusimat levitamist leiate siit. Veel



Iseloomulikku, väikest, sihvakat punaraudset punarauda nähakse tavaliselt üksikult või kahekesi. Pea on tavaliselt küürus üsna tuberisse, pöörlevasse keha ja tiivad on sageli langetatud saba tasemest madalamale, mõlemat nipsutades sageli närviliselt. Nad on tavaliselt pigem vaiksed, taltsad ja enesekindlad ning sageli veidi uudishimulikud. Veel

laborisegu karjasega

Punakübarat Robinit leidub Austraalias kuivati ​​puhastusvahendites, välja arvatud Tasmaania, Top End ja Cape York. Seda kohtatakse tavaliselt üksi või paarikaupa. Kui Sydney läänepoolsetes eeslinnades Cumberlandi tasandikul on see tavaline, on see nüüd Sydney basseinist peaaegu kadunud. Pesitsusaeg on talve lõpust suve alguseni, kuni on kasvanud kuni kolm haudme. Pesa on korralik sügav tass, mis on valmistatud pehmest kuivast rohust ja koorest. Veel

Esimene vaatega punamütsiga Robinile leidis aset 2006. aasta veebruaris Jack's Creeki osariigi metsas, Uus-Lõuna-Walesis Narrabrist 30 km lõuna pool. Järgmisena nähti seda 2006. aasta mais meie endise naabri kinnistul, 20 km Narrabrist lõunas. Märgati ka 2006. aasta detsembris ja 2007. aasta septembris 20 km Narrabrist läänes, 2007. aasta märtsis ja septembris samuti 20 km Narrabrist idas. Vaadatud lääne NSW lääneosa ja Lõuna-Austraalia idaosa poolkuivas ja kuivas keskkonnas, kõige silmapaistvamalt Mt. Veel

Punase kaanega Robinil on must selg ja must pea, mille peal on punane kork. Rind on punane ja ülejäänud alakülg on valge. Emaslind on pealt hallikaspruun, tuhmi punase kaane ja alt valkjaga. Noored on sarnased emasloomadele, kuid seljal on valged triibud ja rinnal laigulised pruunid. Muud nimed Punapea Suurus 12cm Elupaik metsamaa ja võsa koos puude ja põõsastega. Veel

Punase arvega quelea (Quelea quelea) | Punase kaanega robin-chat (Natal robin) (Cossypho natalensis) | Punatiivaline Pytilia (Pytilia phoenicoptera) | Rullid | Sandgrouse | Hariliku koorega päikeselind (Chalcomitra senegalensis) | Shrikes | Lõuna punane piiskop (Euplectes orix) Kured | Tawny küljega Prinia, (Prinia subflava) | Paks põlv | Tinkerbirds | Turaco - Lourie | Vatt-tähnkakk (Creatophora cinerea) | Vaha | Kudujad Valge kulmuga robin-chat (Heuglini robin) | Valge harjaga kiiver (Prionops plumatus) | Traatsabaga pääsuke (Hirundo smithii) | Puust sandpiper, (Tringa glareola) Punase kaanega robin-chat Veel

kui palju xoloitzcuintli maksab

Iga kord, kui me sinna istuma läheme, tuleb hiilgav punase kaanega punane robin ja maandub veranda lähedale. Asume Aurburni lähedal kaunis Skilly orus ja siin pole koeri ega kasse. See lind andis meile teada alles umbes kuus nädalat tagasi. Pärast saabumist jõuab see mõnikord umbes meetri kaugusele ja lendab siis minema. Mis pisike asi see on. Veel

Punakübar Robin (Petroica goodenovii) on Austraaliast pärit väike pasilind. Nagu paljud Petroicidae erksavärvilised robiinid, on see ka seksuaalselt dimorfne. Isasel on eristatav punane kork ja punane rind. Selle ülaosa on must ja valgete ribadega ning saba must ja valgete otstega. Alumine osa ja õlg on valged. Emaslind on eristamatu hallikaspruun. Robinal on väike must arve ja silmad. Veel

Red-capped Robin-Chat = madmurd 187 videot SubscribeChange subscription Loading ... 312 vaatamist 312 vaatamist madmurd - 16. jaanuar 2007 - Red-capped Robin-Chat 6581 Cossypha natalensis Passeriformes Muscicapidae botaanikaaed Durbani madmurd - 16. jaanuar 2007 - Red- Robin-Cat 6581 Cossypha natalensis Passeriformes Muscicapidae botaanikaaed DurbanKategooria: Praktiline elu ja stiil Sildid: Punakübaraga Robin-Cat 6581 Cossypha natalensis Passeriformes Muscicapidae linnud Loading ... Like Salvesta Jaga E-post Skyrock Facebook Veel