Punakätega papagoi

Punamarjapapagoi, tuntud ka kui punase seljapapagoi ehk rohupapagoi, on tavaline lind Kagu-Austraalias, eriti Murray-Darlingi basseinis.

Punase röstitud papagoi pilt on saanud loa Creative Commonsi litsentsiga Omistamine-jagamine sarnaselt .
Algallikas : Oma töö
Autor : JJ Harrison (http://www.noodlesnacks.com/) Kaamera asukoht



Punamütsiga papagoi on klassifitseeritud kui vähim mure. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

Nähtav punetav papagoi oli sildil Carlingfordi kaubanduskeskuse kohal. Selle kaaslane oli Ida-Rosella. Veel



Punamütsiline papagoi, emane, toitub maapinnal. Punamütsiline papagoi, emane, toitub maapinnal. Veel



Punarumpasid papagoidid näevad tõenäoliselt eeslinnades ja nende ümbruses rohtukasvanud aladel häirituna väikeste ehmatatud parvedena. Nende roheline värv muudab nad vaikselt maa peal toitmise ajal väga raskesti nähtavaks, eriti palju vähem erksavärviline emane. Kuid nende eripärased läbitungivad kõned lennul tõmbavad tähelepanu. Erinevalt roselladest ja kuningas-papagoidest näib punetavate papagoidide arv vähenevat. Suurimad toidukonkurendid on harivesilikud, kelle arv kasvab. Veel

Punakätega papagoi on keskmise suurusega peenike papagoi, mida leidub Austraalia kaguosas. Rohkem pilte ja teavet sees. Eespool näidatud täiskasvanud mees on erkroheline, sinise rohelise pea, punase seljaosaga ning kollaste õlgade ja kõhuga. Emaslind on tuhmim oliivroheline, rohelise kännu ja kõhul nõrga kollase või helerohelise soomusega. Mõlemast soost noored linnud on tuhmima värvusega. See sarnaneb Mulga papagoi. Veel

Punakätiseid papagoid võib kohata paarikaupa või karjana avatud maal, kus on juurdepääs veele. Nad väldivad rannikut ja niiskemaid, tugevama metsaga alasid. Suurte metsaalade koristamine ja varude veega varustamine on tõenäoliselt nende leviala laiendanud. Neid näeb sageli äärelinna parkides ja aedades. Nende roheline sulestik annab pahkluuni ulatuvate rohttaimede nii hea kamuflaaži, et nad suudavad end üsna tõhusalt peita, kuni vaataja on vaid 10–20 meetri kaugusel. Veel

sinine pitbullterjer



punase rüüstatud papagoidest elas pargis kohe kõrval. Kui olin oma töö lõpetanud, kõndisin vaatama ja ei olnud kaugeltki pettunud. Palun vabandage fotode kvaliteeti. Minu kaamera pole mitte ainult odav, vaid mõnevõrra vilets ja ma pidin neid kaadreid tegema täissuumiga. Linnuriigi jaoks on linnu igav versioon emane. Veel

Punatüügas papagoi (Psephotus haematonotus) Filmitud Stanthorpe'is, S Qld veebruar 1999, kasutades Canon EX1 Hi8 ja Sigma 400mm objektiivi. Punatõmmatud papagoi (Psephotus haematonotus) Filmitud Stanthorpe'is, S Qld veebruar 1999, kasutades Canon EX1 Hi8 & Sigma 400mm objektiivi. Kõik »Punase rätikuga papagoi (Psephotus haematonotus) Filmitud Stanthorpe, S Qld veebruar 1999, kasutades Canon EX1 Hi8 & Sigma 400mm objektiiv. «Laadige video alla - iPod / PSPLaadimine algab. Salvestage fail arvutisse. Kui allalaadimine ei käivitu automaatselt, paremklõpsake sellel lingil ja valige „Salvesta nimega“. Veel

Pildid Puude tüvele istunud punase papaga papagoi See papagoi on saanud nime selle kõige eripärasema tunnuse järgi: helepunane sulgede laik kännu peal. Selle silmatorkav kints on kontrastis ülejäänud sulestikuga, mis isastel on valdavalt roheroheline ja emastel tuhmim pruunikasroheline. Lisaks ootavad teid ... Veel



Puude tüvel asetsev punaharjatud papagoi Punane kukkunud papagoi puutüvel Prindi teabeleht Faktid - sünonüümid: Platycercus haematonotus Kingdom Animalia Phylum Chordata klass Aves ordeniit Psittaciformes Sugukond Psittacidae Perekond Psephotus (1) Suurus Veel

Punamarjapapagoi on Austraalia kaguosas levinud lind. Need on mõõduka suurusega, pikkusega vaid 28cm, sarnaselt papagoidega. Tema saba on pikk nagu puukoolilindudel, kuid nad toituvad peamiselt maapinnal. Isane on ereda jade roheline kollase rinnaga ja osade all. Isasel on ka tiibadel ja seljal sinised esiletõstmised, mis sulanduvad ideaalselt rohelisse. Veel

Punakübaraga papagoi, Psephotus haematonotus, on levinud Austraalia kaguosas, eriti Murray-Darlingi basseinis. See papagoi on kantud CITES II ohustatud liikide hulka. Punakätiseid papagoid võib kohata paarikaupa või karjana avatud maal, kus on juurdepääs veele. Nad väldivad rannikut ja niiskemaid, tugevama puiduga alasid. Suurte metsaalade koristamine ja varude veega varustamine on tõenäoliselt nende leviala laiendanud. Nad külastavad sageli äärelinna parke ja aedu. Veel

Punamütsiga papagoid paarituvad eluks ajaks. Emaslind valib ja valmistab ette pesitsuskoha, tavaliselt eukalüptipuust lohu. Munad munetakse lagunenud puidupeenrale ja emane inkubeerib mune, samal ajal kui isane teda kogutud toidust regulaarselt toidab. Punakübarad lemmikloomadena Paljud inimesed, peamiselt Austraalias, peavad punakübaraid lemmikloomadena. Veel

Punastes rabades papagoidel on väikestes linnumajades pidades ülekaalulisus. Selle saab hõlpsasti kõrvaldada, kui enamus õliseid seemneid (näiteks safloor ja päevalill) nende toidust eemaldada. Kuna punetõkkega papagoid veedavad üsna palju aega maapinnal toitumisel, ohustavad neid seenhaigused ja sooleussid. Seda on suhteliselt lihtne vältida kõrge hügieenitaseme säilitamisega. Veel

See on alaealine punaharjas papagoi, kes hiljuti lendas (pildistamise ajal). muud nimed rohu-papagoi või punase seljaga papagoi KIRJELDUS Isane: Pea ja kael on särav smaragdroheline värv, mis tumeneb seljaosas ja tellisel punane värv kintsul. Rind on kahvatumalt roheline ja alaosa on kollane. Saba kahvaturoheline, kuni otsani tumeneb. Naine: kahvatu hallikasroheline. Rump ja saba roheline. Tiivaosa on sinist värvi. Veel

Punapungitud papagoide paar valges seedripuus, Uus-Lõuna-Walesis Narrabrist 20 km lõuna pool (suurema versiooni saamiseks klõpsake pilti) Punastunud papagoid vannis (suurema versiooni saamiseks klõpsake pilti) sulestik seljal, vasakul ja hästi maskeeritud emane, paremal (suurema versiooni saamiseks klõpsake pildil) Siin on teine ​​vaatenurk (suurema versiooni saamiseks klõpsake pildil) Veel

Kas teadsite? Punamütsiga papagoi toitub seemnepeadest, istudes väikese taime varre külge, kuni see oma raskuse all järele annab ja maapinnale kummardub, võimaldades linnul seemned ära korjata. Liigiprofiil Perekond: Psephotus Liik: hematonotus Suurus: Täiskasvanu kaal: 27cm (10,5 tolli) 55-85g (1,9-3 oz) Võistlused koos nominendiga: kaks: P.h. Veel

Punakätiseid papagoid võib kohata paarikaupa või karjana avatud maal, kus on juurdepääs veele. Nad väldivad rannikut ja niiskemaid, tugevama puiduga alasid. Suurte metsaalade koristamine ja varude veega varustamine on tõenäoliselt nende leviala laiendanud. Neid näeb sageli äärelinna parkides ja aedades. Veel