Lühikooneline elevant viskas pilte ja fakte

Pildil on Creative Commonsi litsents Omistamine ShareAlike litsents
Algallikas : Baaskaart tuletatud failist: BlankMap-World.png. Levitamisandmed IUCNi punasest nimekirjast
Autor : Chermundy

Lühikarvaline elevant

Järjekord: Macroscelidea
Perekond: Macroscelididae
Liik: Elephantulus brachyrhynchus

Lühikarvaline elevandirohi, lühikeste koonudega sengi on loetletud kui vähim mure. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad IUCNi ohustatud liikide punasesse nimekirja kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid

Riigid
Angola , Botswana , Kongo Demokraatlik Vabariik , Keenia , Malawi , Mosambiik , Namiibia , Lõuna-Aafrika , Sudaan , Tansaania , Uganda , Sambia ja Zimbabwe
Lühikese nurgaga elevant viskab elupaiku
Kuiv savann , Rohumaa , Savanna ja Subtroopiline / troopiline kuiv rohumaa
Mõned faktid
Lühikese ninaga elevant



Täiskasvanu kaal : 0,044 kg (0,0968 naela)

musta labori bullmastifi segu

Pesakonna suurus: 2



Pesakond aastas: 6



Kehamass: 0,045 kg (0,099 naela)

pitbull ja rottweiler võitlused

Temperatuur: 37,85 ° C (100,13 ° F)

Allikas: AnAge , litsentseeritud DC



Faktid lühikese ninamikuga elevandivarrast

Lühikese nurgaga elevandipulgad piirduvad Aafrikaga, hõivates Saharast lõuna pool asuvaid alasid Keeniast ja Lõuna-Zairest Transvaali ja Namiibia kirdeosani (Nowak, 1991). ( Täistekst )

Veel loomi, mis algavad tähega S
Lingid
Loomade mitmekesisuse veeb lühikeste koonudega elevandivarrast - ADW leht selle omapärase looma kohta