Snares Penguin

Pildi allikas

The Snares Penguin , tuntud ka kui Snares Crested Penguin ja Snares Saarte pingviin , on Uus-Meremaalt pärit pingviin. See pesitseb Uus-Meremaal lõunasaare lõunaranniku lähedal asuvas saarte rühmas The Snares. Snarese saar on merepühamu, kuhu ei lubata inimesi. Praegu on saartel umbes 30 000 pesitsevat Snares-pingviini paari.

See elupaik pakub mõõdukat kliimat, kus on piisavalt taimestikku pesa ehitamiseks ja pesitsemiseks. Snares pingviinid on tihedalt seotud Fiordlandi pingviinid .

Snares Pingviini omadused





Snares Pingviinid on keskmise suurusega kollase harjaga pingviinid, mis kasvavad umbes 60 sentimeetri kõrguseks. Snares Pingviinidel on tumesinised-mustad ülemised ja valged osad.

Snares Pingviinidel on erekollane kulmuriba, mis ulatub üle silma, moodustades rippuva, ​​põõsase harja. Neil on palja roosa nahk selle suure punakaspruuni noka põhjas.

mustad ja punased saksa lambakoera pildid

Snares Pingviinidieet

Snares Pingviinid söövad erinevaid kalu, kalmaare ja krilli, mis asustavad Uus-Meremaa lõunaosa sooja vett. Nagu enamik pingviiniliike, toituvad nad madala sukeldumisega, kasutades oma võrkjalgu ja tugevaid lesta, et neid veest läbi ajada kiirusega kuni 15 miili tunnis.

Snares Pingviini käitumine

Pingviini Snares pesitsushooaeg algab suve alguses ning kolooniates toimub sageli palju territooriumi ja ressursside pärast võitlemist ja nalja.

Eelistades metsa või varjutatud taimestikku, kraabivad paaritud paarid mullast välja madalad augud, mis on vooderdatud rohttaimede, lehtede, okste ja okstega.

Snares Pingviini paljundamine

Munetakse kaks muna, kuid ellu jääb ainult üks tibu. Mõlemad vanemad hoiavad muna soojas 31–73 päeva. Kui munad kooruvad isaslinnud ja hoolitsevad tibu 3 nädala jooksul. Kui tibud on 3–4 nädalat vanad, moodustavad nad teiste tibudega sõime. Mõlemad vanemad söödavad tibu iga päev, kuni see umbes 75 päeva pärast sulab. Sel ajal läheb see merele end varustama.

Snares Penguin Predators

Kuigi neil pole looduslikke maaröövleid, peavad Snares pingviinid võitlema tavaliste mereimetajatega nagu Hookeri merilõvid.

Snares Pingviinide kaitse

Snares Pingviinid on IUCNi hinnangul praegu haavatavad, kuna nende pesitsusala on piiratud ühe väikese saarerühmaga. Praeguseks populatsiooniks hinnatakse umbes 30 000 pesitsevat paari.