Wahlbergi kotkas

Wahlbergi kotkas paljuneb suuremas osas Aafrikas Saharast lõunas. See on metsamaa lind, sageli vee lähedal. See ehitab puupuule kahvlipuu või palmipuu võra. Sidur on üks või kaks muna.



Wahlbergi kotkas liigitatakse kõige vähem murettekitavaks. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

Wahlbergi kotkas (Aquila wahlbergi) on röövlind. Selle pikkus on umbes 55–60 cm ja tiibade siruulatus on 130–160 cm. Kehamass on meestel keskmiselt 1,04kg (2lb 05oz) ja naistel 1,3kg (2lb 14oz). Nagu kõik kotkad, kuulub ta ka Accipitridae sugukonda. Wahlbergi kotkas paljuneb suuremas osas Aafrikas Saharast lõunas. See on metsamaa lind, sageli vee lähedal. See ehitab puupuule kahvlipuu või palmipuu võra. Veel



* Noorsoo Wahlbergi kotkas (Aquila wahlbergi) Olifantsi jõe ääres, Krugeri rahvuspark Juveniilne Wahlbergi kotkas (Aquila wahlbergi) Olifantsi jõel, Krugeri rahvuspark Lõuna-Aafrika Vabariigis või jagage seda lehte * Saada see leht meilisõnumiga Veel



Wahlbergi kotkas (Aquila wahlbergi) on röövlind. Nagu kõik kotkad, kuulub ta ka Accipitridae sugukonda. See lind on saanud nime Rootsi loodusteadlase Johan August Wahlbergi järgi. Levik / leviala Wahlbergi kotkas paljuneb suuremas osas Aafrikas Saharast lõunas. See on metsamaa lind, sageli vee lähedal. Kirjeldus Wahlbergi kotkas on keskmise suurusega räppar. Veel

Wahlbergi kotka levik Lõuna-Aafrikas, tuginedes esimese SA Bird Atlas Projecti loomade statistilisele silumisele (loomade demograafia üksus, Kaplinna ülikool; sileduse autorid Birgit Erni ja Francesca Little). Värvid varieeruvad tumesinisest (kõige tavalisem) kuni kollaseni (kõige vähem levinud). SABAP2 uusimat levitamist leiate siit. Liikumised ja ränded Aafrikasisene paljunemisrändaja, kes saabub Lõuna-Aafrikasse augustist septembrini ja lahkub märtsist aprillini. Veel

Meie lindude uudisteteenuste eesmärgil on Wahlbergi kotkas liigitatud liigitamata: liigid, mis tõenäoliselt ei esine Suurbritannias või Iirimaal metslindudena, peidavad jaotist Wahlbergi kotkas (3) Farraba Bantang, Alamjõe divisjon, Gambia Farraba Bantang , Alamjõe rajoon, Gambia 01.04.2010 Farraba Bantang, Alamjõe divisjon, Gambia 01.04.2010 Tsavo West, Kenya Tsavo West, Kenya 08/02/2010 Tsavo West, Kenya 08/02/2010 Tsavo West, Kenya Tsavo West , Kenya08 / 02/2010 Veel

sinine pitbullterjer



Wahlbergi kotkas on Lõuna-Aafrika lind, mis kuulub Accipitridae lindude perekonna rühma, kuhu kuuluvad sellised linnud nagu röövlid, vanad raisakotkad, kalakotkas. Wahlbergi kotka (ladinakeelne nimi Aquila wahlbergi) kirjelduse võib leida Lõuna-Aafrika Roberts Birdsi 7. väljaandest. Aquila wahlbergi saab kiiresti tuvastada ainulaadse Robertsi identifitseerimisnumbri 135 järgi ja selle linnu üksikasjalik kirjeldus on lk 536. Veel

Wahlbergi Eagle Canon 50D 400mm fookuskaugus 1/640 sek säriga F8 ISO 320 veebruar 2010 Krugeri rahvuspark, Mpumulanga Adult Wahlbergi Eagle Canon 40D 250mm fookuskaugus 1/60 sek säritus F8 ISO 400 detsember 2008 Kruger Parki täiskasvanute kogemused liikidega See on väiksem Kotkas, tavaliselt näitab see väikest harja. Veel

Wahlbergi kotkas (Aquila wahlbergi) on röövlind, kes kuulub perekonda Accipitridae. Keskmine pikkus on 55-60cm ja tiibade siruulatus 130-160 cm. See kotkas sigib kogu Aafrikas, Saharast lõunas. Ta eelistab metsapiirkondi, sageli vee lähedal. See ehitab puupuule kahvlipuu või palmipuu võra. Sidur on üks või kaks muna. Veel



Wahlbergi kotkas on kotkastest üks väiksemaid, kasvades ainult 52 cm (20 tolli) ja 770 grammini (1,7 naela). Tavaliselt üksikud, neile kotkastele meeldib ahvena lehtpuudes. Nad pesitsevad vihmaperioodil, ehitades puu võra alla väikese lehtedega vooderdatud platvormi. Tavaliselt munetakse ainult üks muna ja see koorub 24–45 päevaga. Ainult ema toidab linnupoega, umbes 75 päeva. Veel

wahlbergi kotka Krugeri rahvuspargi linnud Wahlbergi kotkas (ladinakeelne nimetus Aquila wahlbergi) on kirjeldatud Roberts Birds of Southern Africa, 7. väljaandes. Sellel linnul on ainulaadne Roberts'i arv 135 ja selle linnu täieliku kirjelduse leiate lk 536 ning ka pildi Wahlbergi kotkast lk 497. Wahlbergi kotkas kuulub Accipitridae hulka klassifitseeritud lindude perekonda. Veel

Wahlbergi kotkas Krugeri rahvuspargis - Lõuna-Aafrika Vabariigis. Foto on teinud Kevin Kruger Veel

* WE - kerge Morph Wahlbergi kotkas, kes toitub linnust9: 30 * Lisa järjekorda lisatud järjekorda WE - Light Morph Wahlbergi kotkas, kes toidab lindu ... Veel

Egiptuse hani ajab Wahlbergi kotka ära Nkorho Panis = pnutbutrnjely 221 videot SubscribeHange tellimuse laadimine ... 138 vaatamist 138 vaatamist pnutbutrnjely - 12. oktoober 2008 - 10.12.2008 pnutbutrnjely - 12. oktoober 2008 - 12.12.08 Kategooria: Loomad Sildid: Wahlbergi Eagle on Africanam Laadimine ... meeldib Salvesta jagamisesse E-post Skyrock Facebook Twitter MySpace Live Spaces Blogger orkut Buzz reddit Digg Laadimine ... Logi sisse või registreeru kohe! Postita kommentaar Vasta Laadimine ... Veel