Kollapea Caracara

Kollapea Caracara, Milvago chimachima, on röövlind perekonnas Falconidae. Seda leidub troopilises ja subtroopilises Lõuna-Ameerikas ning Kesk-Ameerika lõunaosas. Erinevalt sama perekonna Falco pistrikestest ei ole karakarad kiirelt lendavad õhujahid, vaid pigem loid ja sageli röövlid.

Pilt kollapea Caracarast on loa saanud Creative Commonsi litsentsi alt Omistamine-jagamine sarnaselt .
Algallikas : Oma töö
Autor : DeVerm



Kollapea Caracara liigitatakse kõige vähem murettekitavaks. Ei kuulu enam riskirühma. Sellesse kategooriasse kuuluvad laialt levinud ja rikkalikud taksonid.

Kollapea Caracara Barranquillas. Olen oma töö raames jälle teel ja juhtusin täna Kolumbias Barranquilla lennujaamas ootama lendu tagasi Bogotasse. Muidugi jäin akende lähedusse igaks juhuks, kui võiks midagi huvitavat ilmuda, ja tõesti - see juhtus. Veel



Kollapea Caracara, Milvago chimachima, on röövlind perekonnas Falconidae. Seda leidub troopilises ja subtroopilises Lõuna-Ameerikas ning Kesk-Ameerika lõunaosas. Erinevalt sama perekonna Falco pistrikestest ei ole karakarad kiirelt lendavad õhujahid, vaid pigem loid ja sageli röövlid. Kollapea Caracara pikkus on 41–46 cm (16–18 tolli) ja kaal on keskmiselt 325 g (11,5 untsi). Veel



Kollapea Caracara, Milvago chimachima, on röövlind perekonnas Falconidae. Erinevalt sama perekonna Falco pistrikestest ei ole karakarad kiirelt lendavad õhujahid, vaid pigem loid ja sageli röövlid. Kollapea Caracara on alaline pesitsuslind Panamast, Trinidadist ja Tobagost lõunas läbi Lõuna-Ameerika kuni Argentina põhjaosani. See on savannilind, sood ja metsaservad, kes muneb puupulka pesasse ühe või kaks pruunimärgistusega puhvri muna. Veel

Kollapea Caracarat võib leida kogu Kesk- ja Lõuna-Ameerikast ning see on Brasiilias laialt levinud. Novembris oli Lagoa do Peixe lähedal palju vähem levinud kui Chimango Caracara ja see näis püsivat pigem metsaste alade kui avatud soo lähedal. Seda seostatakse põllumaaga. Selle eristavaks tunnuseks on silma taga kulgev tume joon. Selle keha ja pea on enamasti helekollakaspruunid. Veel

pitbull mix kutsikas

Pildid Kollapea karakara portree maal Kollapea karakara portree maal Liigid, keda seostab - * Peregrupp * Elupaik * * Kuva pildi slaidiseanss * Link sellele pildile * Saada sõbrale * * MyARKive menüü päis Veel



Kollapea Caracara on elukas lind Costa Ricast lõunasse läbi Trinidadi ja Tobago kuni Argentina põhjaosani (Misionesi, Chaco, Formosa, Corrientese ja Santa Fe provintsid). See on savannilind, sood ja metsaservad. Tavaliselt leitakse seda merepinnast kuni 1800 m (5900 jalga), aeg-ajalt kuni 2600 m (8500 jalga) üle merepinna. Veel

Meie lindude uudisteteenuste jaoks klassifitseeritakse kollapäine Caracara liigitamata: liigid, mis tõenäoliselt ei esine Suurbritannias või Iirimaal metslindudena (pange tähele, et harulduse tasemeid rakendatakse praegu riiklikult ja need ei pruugi kajastada kohalikke erinevusi arvukuses. Veel

Kena kollapäine Caracara on suur koristav pistrik. Nagu kõiki Caracarasi, tunneb teda lennult ära ümarate tiibade otstes olevate kahvatud akende järgi. Kolmest Paraguay karakarast kohtab kõige sagedamini kollapäiseid Caracarasid. Nende teaduslik nimi chimachima pärineb kohalikust hispaaniakeelsest nimest, mis omakorda on kõne onomatopoeetiline esitus. Suurendamiseks klõpsake piltidel. JOONIS 1 - täiskasvanute külgvaade, asukoht teadmata (Frank Fragano dateerimata). Veel



Harjas Caracara | Kollapea Caracara | Pygmy Falcon | Euraasia tõuk | Punajalg-pistrik | Merlin | Gyrfalcon | Peregrine Falcon Kollapäine Caracara - Milvago chimachima Kollapea Caracara Kollapäine Caracara postitab kommentaari Veel

Kollapäine Caracara, Costa Rica, Tarcolesi jõgi 3.7.2007 Jon Lowes Veel pilte Reisiaruanne Saada see postkaardina Kollapäine Caracara - kuvatakse kirjeid 1 kuni 3 kokku 3 rekordist Veel

labori ja bullmastifi segu

Kollapea Caracara lehmal Milvago vihmas Caracara Veel